Home Hall of Fame
Remember Elvis

Remember Elvis

Terug Terug

 

Het is nu al meer dan een kwart eeuw geleden dat Elvis gestorven is maar één ding is zeker in Wally's Farm langs de Abeelseweg in Poperinge is hij nog lang niet dood.

Sinds enkele jaren organiseert Wally in de weide achter zijn farm op 15 augustus een Elvisfestival. Dit gebeurt op die feestdag, omdat 16 augustus de dag is waarop Elvis Presley overleed. Er word een grote tent opgetrokken in de weide waar er ondermeer om 12u ook een 'Remember Elvis-mis' met het gospel-koor 'Soul Spirit' gehouden wordt.

Nadien is er een Western maaltijd met warme beenhesp. Om 14u00 is er een demonstratie van 'acrobatische rock and roll' door Dansschool Dursin Ieper. Vanaf 15u00 starten de optredens van verschillende bands zoals Wally and his Rocking Daddy’s en Custom Made Trio, wie dan nog niet binnen het uur met zijn hoofd in Graceland zit, kan een heuse stier temmen (een mechanische weliswaar). Er is ook een shuttle met Wally's treintje voorzien van de parking naar Wally's Farm. Voor reservaties neem je contact op met Wally's Farm. Klik hier om de foto's van vorig jaar te bekijken.

Remember Elvis Remember ElvisRemember Elvis
Programma:

12.00 u.Mis in de tent met Gospelkoor 'Soul Spirit' - Internationale motorwijding
13.00 u.Warme beenhesp (enkel op reservatie)
14.00 u.Ypres Syrrey Pipes & Drums
15.00 u.Optredens van:
  • The Dotcommers
  • Wally and his Rocking Daddy’s

Kinderanimatie:
  • springkasteel
  • mechanische stier

Toegang:

All-in-ticket: € 38 (mis, barbecue, optredens)
Kids - 10 jaar: € 15
Namiddag optredens vanaf 15u: € 15 (-10j.: gratis)

Wally's Farm - Abeelseweg 232, 8970 Poperinge - Tel. (+32) (0)57 335224 - Fax (+32) (0)57 337132 - info@wallysfarm.be

Developed by DigitalMind